Építőanyagok
Kérjen visszahívást!
Színpaletták
Kedves Ügyfeleink!

A hőszigetelő rendszereink árai az alapanyag kiszolgálás akadozása és a polisztirol piac kiszámíthatatlan árváltozása miatt nem aktuálisak.

Megrendelés vagy árajánlatkéréssel kapcsolatban kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailes elérhetőségeinken.

Masterplast Thermomaster akril 2mm kapart vékonyvakolat 25kg

Akrilgyanta bázisú, kapart hatású vékonyvakolat 2mm szemcsenagysággal.

Felhasználási terület: Finoman megmunkált homlokzatfelületek és homlokzati hőszigetelő  rendszerek alapvakolatainak időjárásálló, széles színválasztékban elérhető fedőrétege, lábazati sík felett, vízszigeteléssel védett függőleges felületeken, kül- és beltérben. A bázisvakolatok a THERMOMASTER színkártya 150 féle színében színezhetőek, de az adott árnyalat homlokzati hőszigetelő rendszerekben való alkalmazhatóságát a színkártyán, az adott árnyalathoz tartozó jelölések figyelembevételével kell meghatározni! A felület előkészítéséhez THERMOMASTER univerzális alapozó szükséges.

Anyaga: Akrilbázisú kötőanyag, különböző frakciójú kalcitos töltőanyagok, cellulóz tömörítő anyagok, titán-dioxid, adalékanyagok, víz.

Anyagszükséglet: ~ 3,0 kg/m²

Felhasználási hőmérséklet: Alapfelület és környezeti hőmérséklet (+)5°C és (+)25°C között, a levegő  relatív páratartalma maximum 80%. A felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Száradási idő: 24 – 48 óra (külső körülményektől függően)

Eltarthatóság: Bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek  betartása esetén (megfelelően zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napsugárzástól és fagytól védett  helyen, (+)5°C és (+)25°C közötti hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva).

Szemcseméret: 2mm

Kiszerelés: 25kg/vödör

A feltüntett ár az aktuális akció erejéig a fehér és egyéb színváltozatokra egyaránt vonatkozik!

Országos szállítás bruttó 95.000 Ft felett ingyenes, az alatt 10.500Ft.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap   387 KByte
Biztonsági adatlap   110 KByte
Teljesítménynyilatkozat   482 KByte

Bruttó ár: 10512 Ft /vödör
vödör
Termékszűrés gyártóra

További gyártóink