Építőanyagok
Kérjen visszahívást!
Színpaletták

Szállítási és vásárlási tudnivalók

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció

Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a regisztráció nyomógombra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a DrTüzép Webáruház Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta és írásban bármikor visszavonhatja.

Amennyiben már regisztrált webáruházunkban, de elfelejtette jelszavát, elég, ha a jelszó-emlékeztető gombra kattint, majd megadja a regisztrált e-mail címét, amire rendszerünk automatikusan elküldi önnek a jelszót.

Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba. Három új nyomógomb jelenik meg ekkor a bejelentkezés helyén.

Ha adatai időközben változtak, bármikor módosíthatja őket az Adataim módosítása fülre kattintva, egészen addig, amíg végleg el nem küldte megrendelését. Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglegesítése előtt megadott.

A kosaram tartalma gombra kattintva mindig megtekintheti kosara aktuális tartalmát, a vásárolni kívánt termékeket tételesen, összegszerűen.

A kilépés gombot a megrendelés után, illetve, akkor nyomja meg, ha olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében termékeket rendeljen nálunk.

Termékböngészés

Egy terméket több fajta módon is megtalálhat áruházunkban. Az egyik módja, hogy a baloldali sruktúrában böngészik, a másik pedig, hogy gyártóink logóinál megkeresi a kívánt termék gyártóját, majd a logóra kattintva a rendszer leszűri a terméklistát az adott gyár termékeire. Ha a baloldali struktúrában terméktípust választott a terméklista felett láthatja az adott témakörben szereplő gyártókat. Itt is van lehetősége tehát gyártóra továbbszűkíteni a találati listát.

Árlista nézet

Ha tudja, mit szeretne venni, vagy csak egyszerűen egy árlistát akar nyomtatni, érdemes kipróbálnia a terméklista nézet fejlécében az árlista nézetre való váltást.

Ha nem találja meg a keresett terméket

Ebben az esetben töltse ki a termék és az Ön adatait a baloldali űrlapon és kérjen telefonos visszahívást. Kollégáink szívesen segítenek a kívánt termék felkutatásában.

Letöltések

Partnereink katalógusanyagait, prospektusait tesszük elérhetővé ebben a menüpontban.

Hírek és akciók

A jobboldalon folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat az éppen futó akciókról, valamint az Akció menüpontban mindig naprakész listát kaphat az akciókban szereplő termékekről.

Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a kívánt mennyiséget beírja a beviteli mezőbe, majd a termék alatt levő Kosár ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően folytathatja a vásárlást és újabb termékeket helyezhet a kosarába. Rendelés előtt a kosárban lévő termékek mennyisége a beviteli mezőben átírva, majd a módosít gombot megnyomva változtatható. Terméket a törlés gomb megnyomásával akár törölheti is a kosarából. Rendelését véglegesítheti a megrendel gombra kattintva.

Megrendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. Megrendelésnél lehetősége van arra, hogy megjegyzésben jelezze számunkra esetleges, a megrendelést érintő egyedi észrevételeit, kéréseit.
A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

A rendelést követően minden esetben fel vesszük Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében.

Szállítás

A megrendelt termékek mennyiségétől, súlyától, fizikai kiterjedésétől függően minden megrendelés más és más, ezért a megrendelés visszaigazolását követően minden esetben fel vesszük Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében.

Fizetés

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget a legtöbb esetben előre készpénzes, vagy átutalásos formában kérjük kiegyenlíteni, de saját, drtuzep.hu teherautóval történő szállítás esetén akár szállításkor a fuvaros kollégának történő kifizetés is megoldható.

A megrendelés leadása után Ügyfélszolgálatunk jelzi a vásárló felé, hogy az adott termék kiszállítása során megvalósítható-e a szállításkor való fizetés.

A termékismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

ugrás a regisztrációhoz »

Kérjen visszahívást!
Termékszűrés gyártóra
További gyártóink
Termékszűrés gyártóra

További gyártóink

Árukereső.hu Árukereső.hu