Építőanyagok
Kérjen visszahívást!
Színpaletták
Kedves Ügyfeleink!

A hőszigetelő rendszereink árai az alapanyag kiszolgálás akadozása és a polisztirol piac kiszámíthatatlan árváltozása miatt nem aktuálisak.

Megrendelés vagy árajánlatkéréssel kapcsolatban kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailes elérhetőségeinken.

Ursa SECO PRO DKS ragasztó

Speciális tömító ragasztópaszta. Módosított akrilát-polimer diszperzió alapú, közepes viszkozitású, öregedésálló, tartósan rugalmas, tixotróp. Világoskék színű. Alkalmazható: - 5 C° és + 35 C° között.

Felhasználási terület: Magastetők, födémek, külső falak esetében, URSA SECO fóliák csatlakozó szerkezeteihez, (pl.: falazat, vakolat, beton, vasbeton) való szorítóléc nélküli pára és légtömör ragasztásához.

Az URSA SECO PRO termékcsalád és az URSA ásványgyapot termékek kombinált felhasználásával az épületfizikai követelményeknek legjobban megfelelő épületszerkezeti rétegrend kialakítást tudunk megvalósítani.

 Az egyedülálló hőszigetelési paraméterek figyelembevétele mellett, kiváló lég- és párazárást vagy párafékezést tudunk kialakítani a belső téri burkolat alatt, illetve a cserépfedés alatti szélzárást és vízhatlanságot a páraáteresztés figyelembevételével tudjuk biztosítani.

Műszaki adatok:

  • Sűrűség: 1,21 gr/m3 20 ˚C-on
  • Hőtűrő képesség: -30-től +80 C°
  • Űrtartalom: 310 ml/tubus

Galéria:


Letölthető dokumentumok:

URSA SECO PRO DKS műszaki adatlap   349 KByte
URSA árlista   7,486 KByte

Bruttó ár: 2390 Ft /darab
darab
Termékszűrés gyártóra

További gyártóink